Jumat, 16 Agustus 2019

Illuminate - technologieën en mogelijkheden om te verlichten


Het eerste sociale ecosysteem, dat alle voordelen van de blockchain-technologie zal bieden, verandert kwalitatief de voorwaarden voor interactie tussen investeerders, freelancers en beginners. Illuminates verzamelt de beste oplossingen en hulpmiddelen voor professionele ontwikkeling en toepassing van de meest revolutionaire ideeën.

We analyseerden de staat van de markt en zijn specifieke aspecten en ontdekten dat de meeste mensen niet volledig begrijpen wat blockchains zijn. Tegen de achtergrond van moderne problemen, zoals oorlog, corruptie, werkloosheid, slechte kwaliteit van medicijnen, honger en milieuvervuiling, worden nieuwe technologieën gezien als zinloze nonsens die de maatschappij niet helpt bij het ontwikkelen en oplossen van alledaagse problemen. 
Misverstand en scepticisme in verband met de introductie van nieuwe technologieën in het dagelijks leven, omdat veel projecten de blockchain gebruiken om niet-bestaande problemen op te lossen of oplossingen te creëren die niet in de praktijk kunnen worden geïmplementeerd.

Gebruikerscategorieën en beoordelingen

Aannemer <Klanten> Er zijn de volgende categorieën gebruikers die het classificatiesysteem gebruiken:
mensen (personen en rechtspersonen) die geïnteresseerd zijn in het vinden van aannemers om hun werk te doen. De klant kan ook een orakel huren om het definitieve werk van de aannemer te verifiëren, of om geschillen op te lossen die verband houden met het werk van de aannemer. Klanten krijgen geen nieuwe ervaring en beoordelingspunten. De klant kan het werk van de aannemer beoordelen aan de hand van twee criteria die van invloed zijn op de rang van de aannemer. Elk type gebruiker kan een klant worden en zoeken naar aannemers om specifieke taken voor hen uit te voeren. Mensen die als klanten optreden, kunnen niet als waarzeggers fungeren in de uitvoering van hun eigen taken en in geval van een geschil, moeten ze procedures doorlopen die worden gebruikt om orakels aan te trekken, ongeacht hun rang. 

<Aannemers>

Individuen (natuurlijke of rechtspersonen) die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van werk voor klanten. 
Na het voltooien van de taak ontvangen contractanten de volgende set indicatoren, evenals schattingen van het orakel en de klant:

Taak tijd
Dit is de tijd die aan de taak is besteed. In het profiel van de aannemer zijn er twee soorten tijd besteed aan taken - taken met een orakel en taken zonder een orakel.


Reactiesnelheid
laat zien hoe snel de aannemer reageert op berichten van zijn klant of Oracle. Om een ​​100% -beoordeling te krijgen, moet de aannemer binnen 12 uur of minder reageren.


Het vaardigheidsniveau is de moeilijkheidsgraad van de taak. De moeilijkheidsgraad wordt bepaald door het orakel. Taken zonder standaard deelname van het orakel hebben moeilijkheidsniveau 1. In totaal zijn er 3 moeilijkheidsniveaus. Hoe hoger het niveau van complexiteit van de taak, des te meer ervaring de aannemer zal krijgen bij een geslaagde implementatie. 


Wat wordt aangeboden 

> Startup Ecosystem


Met het Illuminates-platform ontvangt u een lijst met krachtige hulpmiddelen waarmee u uw ideeën kunt vertalen naar de realiteit en financiering kunt krijgen. Met ons platform kunt u een echte reputatie opbouwen als een ondernemer die geavanceerde innovatieve producten kan maken. Tegelijkertijd kon de oprichter, met behulp van de functionaliteit van het platform, diegenen vinden die dit of dat project helpen realiseren met behulp van de freelance markt. 
Bedrijven, risicokapitaalfondsen en investeerders van engelen zullen gegarandeerde en beveiligde toegang krijgen tot een groot aantal bewezen startups met gedetailleerde informatie over teamleden en hun ervaring. 

> Fondsen


Het platform is gericht op het bieden van de beste investeringsmogelijkheden en functionaliteit voor tokenized investeringstools. De functionaliteit van de fondsen is een van de belangrijkste platformelementen die sterke synergie bieden met andere platformelementen, zoals startups en handel. Auteurs kunnen eenvoudig alle fondsbewerkingen binnen het platform volgen met Illuminates-technologie voor het bijhouden van feiten, of fondsfiches kopen / verkopen op de beurs op elk gewenst moment. 

> Bieden


De meeste functies van het platform maken gebruik van cryptocurrency als hoofdbetaalinstrument, dus ons doel was om de meest flexibele en transparante tool te bieden voor het verhandelen van p2p. 
DEX-achtergrondverlichting biedt gebruikers een nieuw niveau van transparantie dankzij de unieke architectuur, waarmee u ook nieuwe functionaliteit kunt toevoegen zonder geld te migreren. 




Schrijver: Rafaandika
Bitcointalk-profiel: 
eth adres:
0x19C8eB6d14C17E2918aF2D0Bf03F649F05606598

Tidak ada komentar:

Posting Komentar